maanantai 26. elokuuta 2013

Omenapuita ja possuja kampuksella

Käytiin kiertelemässä kampuksella sunnuntaina vähän tutustumassa paikkoihin ja räpsin samalla muutamia kuvia. Tykkään paljon tästä kampusalueesta täällä, tavallaan juuri sellainen kuin odotinkin amerikkalaisen yliopisto kampuksen olevan :) Antaa kuvien puhua puolestaan (ja selittää otsikkoa...):

Engleman Hall, jossa todennäköisesti on suurin osa luennoistani.
Kuten näkyy, näitä yliopiston lippuja näkyy kampuksella todella paljon!

Ylläolevan kuvan rakennus on Adanti Student Center, jonka alakerrassa sijaitsee yliopiston oma kirjakauppa. Ja se on iso. Kun kuulin ensimmäisen kerran puhuttavan yliopiston kirjakaupasta, kuvittelin heti mielessäni Jyväskylän yliopiston Kirjavitriinin kokoisen - eli melko pienen -  liikkeen, mutta Amerikassahan kaikki on tietysti isompaa. Kurssikirjojen lisäksi SCSU:n kirjakaupassa myydään tietysti mielettömät määrät SCSU-teksteillä ja logoilla varustettuja oheistuotteita, kuten paitoja, huppareita, avaimenperiä, vilttejä, vihkoja, kalentereita, urheilutiimien kannustuslippuja ym. Saapa kirjakaupasta ostettua myös tietokonetarvikkeita, kuulokkeita, puhelimen suojakuoria, pieniä välipaloja ja jopa joitakin hygieniatuotteita ja esimerkiksi särkylääkkeitä. 

Päädyin itsekin jo ostamaan SCSU-hupparin sekä avaimenperän, joka kyllä tulikin tarpeeseen, sillä säikähdin jo heti lauantaina että olin ehtinyt tiputtaa asuntoni avaimet jonnekin...

En ole varma mitä näiden kuuluisi esittää,
mutta tuleeko kenellekään muulle näistä mieleen ihan jonossa seisovat possut? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti